Your Position: Home > ▶COSMETICS > ▷MASCARA > Efolar Mascara Volume Clubbing
Efolar Mascara Volume Clubbing

Efolar Mascara Volume Clubbing
prev

  • NO.: 02548402
  • Weight: 80gram
  • Quantity: Out of stock
  • Market price: RM8.00
  • Shop price: RM4.90
  • Agent: RM4.90
  • Get special price when you purchase certain number of items:
  • number
    12 RM4.50
  • Goods click count: 2129
  • Total:
  • Quantity:
  • Add to cart collect
Goods Tag: yes[1]  
Goods Brief

 

 

 

Anda ada masalah berikut ?

× Bulu mata pendek dan x lentik

× Bulu mata x lebat dan jarang

× Bulu mata x tebal dan x nampak menawan

× Fake eyelash selalu terkupas, jatuh dan memalukan

× Xde masa nak cerewet2 pakai fake eyelash

 

Memperkenalkan MASCARA FIBER dengan ciri VOLUME CLUBBING!!

Jangan terkejut...biar kami terangkan dahulu..

 

Sangat3 berkesan untuk mengatasi masalah2 di atas..dah ramai pengguna yang try benda ni dah dapat hasil yang mmg terbaik!!

Kini anda boleh boleh tersenyum dan tampil lebih yakin samada di office atau majlis keraian, kenduri kendara dan sebagainya..

 

Tak perlu risau lg tentang masalah2 kat atas sbb kini anda memilih utk tampil dengan :

√ Bulu mata yang kelihatan lebih panjang

√ Bulu mata yang nampak lebat,

√ Menyerlahkan lg mata dan membuatkan mata nampak besar

√ Bulu mata menjadi lebih lentik dan menawan tak terlintas di fikiran "eh..eyelash aku tercabut ke..?"

√ Jimat masa bersolek tetapi tetap tampil anggun dan berkeyakinan tak lagi bermasalah nk mengambil wudhu dan hilang plak fake eyelash

√ Senang dipakai dan senang ditanggalkan

 

Kelebihan Mascara Efolar :

√ Menjadikan bulu mata melentik, panjang & tebal secara natural

√ Tanpa kesan yang mengumpal

√ Menjadikan mata terbentuk sempurna

√ Memperkuatkan helaian bulu mata dari akara ke hujung bulu mata

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Who bought this item has also bought: