Your Position: Home > ▶CORSET > ▷SLIMMING PANTY > Sexy Lace High Waist Panty ★ 4 Colours
Sexy Lace High Waist Panty ★ 4 Colours

Sexy Lace High Waist Panty ★ 4 Colours
prev next

  • NO.: 04502103
  • Weight: 50gram
  • Quantity: 5
  • Market price: RM10.00
  • Shop price: RM4.90
  • Agent: RM4.90
  • Goods click count: 9000
  • Colour:




  • Total:
  • Quantity:
  • Add to cart collect
Goods Tag:
Goods Brief

 

 

 

Free Size, suitable for 45-65kg

Material: Made of 90% cotton and 10% spandex

Breathable and comfortable material, beautiful lace, slim and shaping.

 

 

==============================================================================================

 

 

Apa yg specialnya panties ni?


1. Elak nampak perut yg buncit kalau korang pakai baju yg agak ketat di bahagian perut sebab getah di bahagian pinggang tu sangat lebar. * boleh buat perut mengempis but temporary.

Tapi taktahu la kalau korang pakai hari-hari, perut korang boleh maintain kempis. Belum cuba belum tahu kan.


2. Selesa sangat sebab getah tu tak akan memberi kesan pada perut korang.

Selalunya, ada sesetengah panties *murah yg beri kesan

garis-garis kat perut korang kan sebab getah panties tu ketat sangat dan fabrik getah tu tak berkualiti.


Tapi, "High Waist Panties" ni, getah dia sangat comfy. I bet you will feel like you wearing nothing.

3. Kain jenis boleh stretch, so dia akan ikut ukuran pinggul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Who bought this item has also bought: